Працюємо щодня:
Пн-Нд з 11:00 до 23:00
Гастрономічний ресторан «Сито-П'яно», розташований в затишному дворику. Інтер'єр, де немає випадкових речей, наповнений незвичайними дрібничками, привезеними власниками з усіх куточків світу.
Басейн для омарів і устриць, хамон і винотека, диванчики, на яких хочеться спокійно слухати живу музику і куштувати страви, приготовані саме під ваші смаки. Прохолода і аромат герані зустрічають вас в спеку, тепло свічок, пледи і камін біля бару - холодними вечорами. Тут запам'ятають ваші уподобання з першого візиту - і радісно зустрічатимуть, як зустрічають тільки рідних людей!
керівник проекту
Вітаю! Мене звати Тетяна – я керівник проекту Сито-П’яно Гастро. Для нас з командою, це не просто місце для обіду чи вечері. Цей ресторан – точка відліку вашої гастрономічної подорожі. Це пригода, в якій ви відкриєте для себе особливі смаки страв та оціните композицію в поєднанні з вином.
Сито-П’яно Гастро – результат нашої навколосвітнього гастрономічного турте.
Запрошую вас відчути новий рівень кулінарії.
бренд-шеф
Талановитий шеф-кухар, завдяки якому мережа ресторанів «Сито-П’яно» по праву стала носити горду назву гастрономічної.
Весь професійний багаж Влад отримав на міжнародних кулінарних конгресах, майстер-класах і гастрономічних подорожах по світу.
Знайомлячись з кухнями різних країн і їх локальними продуктами, Влад втілив свої знання в кожному з ресторанів нашої мережі.
Результатом такої довгої та кропіткої роботи стали щасливі обличчя гостей, які стали не просто постійними гостями, а й друзями команди ресторанів.
директор ресторану
Гастрогурмани, знайомтеся з особистістю, яка стоїть за цілою командою людей та на сторожі смачних кулінарних поєднань.
Олена – професіонал своєї справи з досвідом робити в 11 років. Її шлях почався з маленького сімейного кафе, а привів до мережі Сито-П’яно. Спочатку – наймиліша офіціантка, потім з досвідом та запалом – адміністратор, а вже зараз – директор.
З часом в робочій обстановці, Олена на стільки пристосувалася до ресторанної справи, що неможливо уявити її на іншій позиції.
Знаєте, що її мотивує працювати майже без вихідних? Вдячність гостей за свято: від сніданку і до вечері. Це енергія, що заряджає і позитивні емоції, що мотивують рухатися далі та далі.
шеф-кухар
Сергій Тарасенко – яскравий приклад людини, яка втілила свою мрію.
Колись дуже давно, Сергій прийшов в «Сито-П’яно» працювати офіціантом з твердим бажанням, в майбутньому, стати шеф-кухарем.
Через роки кропіткої роботи, проб і помилок, Сергій заслужено очолює кухню гастрономічного ресторану «Сито-П’яно».
Це величезна честь і радість не тільки мати в команді професійного шефа, але і майстра, який довів, що завдяки своїй роботі і вірі в мрію можна досягти будь-якої мети.
Основний зал
До 30 гостей у форматі банкету
До 200 гостей у форматі фуршету
Банкетний зал
До 30 гостей у форматі банкету
До 40 гостей у форматі фуршету
Whiskey room
До 7 гостей у форматі банкету
Основний зал
До 30 гостей у форматі банкету
До 200 гостей у форматі фуршету
Банкетний зал
До 30 гостей у форматі банкету
До 40 гостей у форматі фуршету
Whiskey room
До 7 гостей у форматі банкету
Гастрономічний ресторан «Сито-П’яно» з легкістю прийме будь-яку кількість гостей і організує банкет на будь-який смак від фуршету або коктейлю, закінчуючи весіллям або юбілеем. Будь-яке свято, будь то день народження або хрестини залишаться в пам’яті ваших гостей. Вас порадують смачна їжа, сервіс і широкий спектр розваг. Караоке, діджей, ведучий, живий бенд – все це з радістю допоможе організувати команда «Сито-П’яно».
Команда «Сито-П’яно» подбала про найменших наших гостей. Дитяче меню розроблено шеф-кухарем та складається зі страв, які всі ми любили в дитинстві. Після їжі ваші діти зможуть весело і корисно провести час в дитячій кімнаті з досвідченим вихователем.
2020 © Сито-П'яно