Запрошуємо 25 лютого о 19:30 у подорож до Франції
за келихом вина у компанії сомельє.
5 видів вина, що ідеально поєднуються з гастрономічною
закускою від шеф-кухаря.
Меню дегустації:
-1-
M.Cabelier Cremant Du Jura Vintage Extra Brut 60 mois
Бісквіт з гарбузом
-2-
Chardonnay, Domaine Maldant Pauvelot
Тріска з вершковим та гарбузовим соусами
– 3-
Crozes Hermitage, Maison Jean Loron
Качина грудка з гарбузом та соусом “Хайсін”
-4-
Chateau Saint-Christoly
Філе Міньон з гарбузом та перцевим соусом
-5-
Sauternes, Ch Pechon
Гарбузове крем-брюле
Реєстрація обов’язкова: 0978333780
Вартість участі: 790 грн