5 вин та страв з морепродуктів, спеціально підібраних, щоб розкрити всі відтінки смаків 
Вартість участі: 590₴

Вартість участі: 590₴
Резервуйте місце за телефоном:
0978333780

Запрошуємо спробувати:
1
Морський Гребінець на гороховому пюре з молекулярною чорною ікрою
Chenin blanc, MAN

Морський Гребінець на гороховому пюре з молекулярною чорною ікрою
Chenin blanc, MAN

Севіче з Дорадо з гуакамоле та кумкватом
Savignon Blanc, Kia Ora

Мідії в тайському стилі
Riesling, Framingham

Креветка фарширована сиром фета
Chardonnay, Domain Maldant Pauvelot

Тунець з карамелізованим манго
Traminer, Antonuti
Сомельє Денис Тітаренко розповість Вам про магію поєднань вина та морепродуктів 
